Eukaliptų (spindulinių) eterinis aliejus, ekologiškas

4,906,90

Valo orą, dezinfekuoja

Išvalyti
  • Aprašymas
  • Papildoma informacija

Aprašymas

Lotyniškas pavadinimas: Eucalyptus radiata

Kilmės šalis: Australija

Sertifikatai: ekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Cineol

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: lapai

Aromatas: tikrojo eukalipto, aiškus, švarus, žolinis, su švelnia kamparo nata.

Nata: viršutinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas pirtyse, garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. Naudokite eukaliptų eterinį aliejų namų orui valyti – įlašinkite į vandenį plaunant grindis ar kitus paviršius. Garinkite patalpose, kur būna sergantys asmenys.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas kosmetikos gaminiuose kovoti su spuogais, išsiplėtusioms poromis, slenkant plaukams, pleiskanojančiai galvos odai.

Alchemija: eukaliptai dera su čiobrelių, levandų, citrinžolių, citrinų ir pušų eteriniais aliejais.

Įspėjimai: Sergantys epilepsija ar turintys aukštą kraujo spaudimą turėtų vengti eukaliptų eterinio aliejaus.

Eukaliptų eterinis aliejus išgaunamas iš spindulinių eukaliptų rūšies. Eukaliptai į Europą iš Australijos buvo atvežti 19 a. ir auginti kaip dekoratyviniai augalai. Eukaliptai pasižymi dezodoruojančiu poveikiu, padeda atbaidyti uodus, muses, gyvūnams – blusas. Eukalipto eterinis aliejus naudojamas pirčių procedūrose, taip pat juo aromatizuojamos patalpose.

Papildoma informacija

Pakuotė

10 ml, 5 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.