Rožių otas (absoliutas) 2 ml

28,00

Balansuoja/harmonizuoja, Ramina/atpalaiduoja, Miegui, Nuotaikai, Streso valdymui

Aprašymas

00 % grynas absoliutas.

Lotyniškas pavadinimas: Rosa Damask / Rose Otto

Kilmės šalis: Bulgarija

Sertifikatai:

Chemotipas: BeGeranic (Acid), Citronellol, Geraniol, Farnesol, Nerol (Alcohols), Eugenol (Phenol), Myrcene (Terpene)

Išgavimo būdas:

Augalo dalis: žiedai

Aromatas: šviežias, šiltas, gėliškas, saldus

Nata: viršutinė-vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: rožių aliejų galima naudoti įvairiose kosmetikos priemonėse tiek dėl jo poveikio, tiek dėl prabangaus aromato. Rožių eterinis aliejus plaukų priežiūros priemonėse padeda stiprinti plaukų šaknis. Odos priežiūros priemonėse naudojamas kaip tonizuojantis, stangrinantis odą, sutraukiantis kapiliarus, stabdantis priešlaikinį senėjimą aktyvusis ingredientas.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.