Šalavijų (kvapiųjų) eterinis aliejus EKO 3 ml

8,90

Balansuoja/harmonizuoja, Ramina/atpalaiduoja, Nuotaikai, Streso valdymui

Lotyniškas pavadinimas: Salvia sclarea

Kilmės šalis: Prancūzija

Sertifikatai: ekologiškas, Soil association

Chemotipas (pagrindiniai komponentai):

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: pumpurai, lapai

Aromatas: saldžiai žolinis, šieno kvapas

Nata: vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: dėl savo dezodoruojamojo, kvapus naikinančio poveikio kvapiųjų šalavijų eterinis aliejus dažnai naudojamas dezodorantų, oro gaiviklių gamyboje. Taip pat kvapiųjų šalavijų eterinis aliejus naudojamas plaukų priežiūros priemonėse kaip odos riebalų išsiskyrimą reguliuojanti, plauko folikulą stiprinanti, pleiskanojimą mažinanti aktyvioji medžiaga.

Alchemija: kvapiųjų šalavijų eterinis aliejus dera su citrinų, žaliųjų citrinų, apelsinų ir kitais citrusiniais vaisiais, taip pat su levandų, pušų, kadagių, pelargonijų, sandalmedžio, jazminų ir frankincenso eteriniais aliejais.

Įspėjimai: Nevartoti alkoholio, kai naudojate kvapiųjų šalavijų eterinį aliejų, nes šis derinys gali sukelti košmarus. Prieš vairuojant, taip pat nepatariama daryti masažų su šiuo eteriniu aliejumi, nes žmogus gali labai atsipalaiduoti ir tapti mieguistas. Nevartoti nėštumo metu! Patariama terapiškai naudoti tik kvapiųjų šalavijų eterinį aliejų, nes vaistinių šalavijų eteriniu aliejumi galima apsinuodyti.

Panašios prekės

Atsiliepimai

Lotyniškas pavadinimas: Salvia sclarea

Kilmės šalis: Prancūzija

Sertifikatai: ekologiškas, Soil association

Chemotipas (pagrindiniai komponentai):

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: pumpurai, lapai

Aromatas: saldžiai žolinis, šieno kvapas

Nata: vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: dėl savo dezodoruojamojo, kvapus naikinančio poveikio kvapiųjų šalavijų eterinis aliejus dažnai naudojamas dezodorantų, oro gaiviklių gamyboje. Taip pat kvapiųjų šalavijų eterinis aliejus naudojamas plaukų priežiūros priemonėse kaip odos riebalų išsiskyrimą reguliuojanti, plauko folikulą stiprinanti, pleiskanojimą mažinanti aktyvioji medžiaga.

Alchemija: kvapiųjų šalavijų eterinis aliejus dera su citrinų, žaliųjų citrinų, apelsinų ir kitais citrusiniais vaisiais, taip pat su levandų, pušų, kadagių, pelargonijų, sandalmedžio, jazminų ir frankincenso eteriniais aliejais.

Įspėjimai: Nevartoti alkoholio, kai naudojate kvapiųjų šalavijų eterinį aliejų, nes šis derinys gali sukelti košmarus. Prieš vairuojant, taip pat nepatariama daryti masažų su šiuo eteriniu aliejumi, nes žmogus gali labai atsipalaiduoti ir tapti mieguistas. Nevartoti nėštumo metu! Patariama terapiškai naudoti tik kvapiųjų šalavijų eterinį aliejų, nes vaistinių šalavijų eteriniu aliejumi galima apsinuodyti.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.