Imbiero eterinis aliejus, ekologiškas

8,90

Tonizuoja, Miegui

Lotyniškas pavadinimas: Zingiber officinale

Kilmės šalis: Šri lanka

Sertifikatai: ekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Camphene, alpha-Farnesene, beta-Bisabolene

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: šaknys

Aromatas: šiltas, šviežias, aštrus, saldus, sunkus.

Nata: vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, šildantiems masažams, kompresams, įtrinimams. Rekomenduojama garinti keičiantis sezonams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas kosmetikos priemonėse riebiai odai, nuo spuogų; plaukų ir galvos priežiūros priemonėse – kaip stimuliuojantis plaukų augimą, raminantis odą bei niežulį ingredientas.

Alchemija: imbiero eterinis aliejus dera su citrusiniais eteriniais aliejais, kardamonų, cinamono, gvazdikėlių, labdano, frankincenso, mirtų, pačiulių, vetiverijų, šaltmėčių ir kt. eteriniais aliejais.

Įspėjimai: dėl intensyvių šildančių imbiero eterinio aliejaus savybių, masažams rekomenduojama skiesti su baziniu aliejumi ir neviršyti 1-1.5%. koncentracijos.

Imbierų eterinis aliejus distiliavimo būdu išgaunamas iš vaistinio augalo šaknies. Jis blankios žalsvai gelsvos spalvos, ilgainiui patamsėja. Jo aromatas beveik toks pats kaip šviežių imbiero šaknų.

Panašios prekės

Atsiliepimai

Lotyniškas pavadinimas: Zingiber officinale

Kilmės šalis: Šri lanka

Sertifikatai: ekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Camphene, alpha-Farnesene, beta-Bisabolene

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: šaknys

Aromatas: šiltas, šviežias, aštrus, saldus, sunkus.

Nata: vidurinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, šildantiems masažams, kompresams, įtrinimams. Rekomenduojama garinti keičiantis sezonams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas kosmetikos priemonėse riebiai odai, nuo spuogų; plaukų ir galvos priežiūros priemonėse – kaip stimuliuojantis plaukų augimą, raminantis odą bei niežulį ingredientas.

Alchemija: imbiero eterinis aliejus dera su citrusiniais eteriniais aliejais, kardamonų, cinamono, gvazdikėlių, labdano, frankincenso, mirtų, pačiulių, vetiverijų, šaltmėčių ir kt. eteriniais aliejais.

Įspėjimai: dėl intensyvių šildančių imbiero eterinio aliejaus savybių, masažams rekomenduojama skiesti su baziniu aliejumi ir neviršyti 1-1.5%. koncentracijos.

Imbierų eterinis aliejus distiliavimo būdu išgaunamas iš vaistinio augalo šaknies. Jis blankios žalsvai gelsvos spalvos, ilgainiui patamsėja. Jo aromatas beveik toks pats kaip šviežių imbiero šaknų.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.