-5%

Plaukų formavimo žnyplės 25 mm Osom

56,05

Turime

Plaukų formavimo žnyplės 25 mm Osom Professional Digital Hair Curler OSOM68125, 120 – 220°C

Aprašymas

Plaukų formavimo žnyplės 25 mm Osom

Vidutinių garbanų formavimui

Patogaus naudojimo „Osom Professional“ žnyplės leis formuoti plaukus aukščiausiu lygiu. Prietaisas išsiskiria greitai užkaistančiu PTC kaitinimo elementu, keraminiu formavimo paviršiumi ir reguliuojama temperatūra nuo 120°C iki 220°C. Tai leis lengvai nusistatyti jums tinkamiausią temperatūrą, priklausomai nuo plaukų tipo, o 25 mm formuotuvo skersmuo padės džiaugtis tobulomis, minkštomis, vidutinio dydžio garbanomis.

Informatyvus ekranėlis

LCD ekranėlyje visuomet aiškiai matysite nustatytą temperatūrą ir jos pokyčius. Tai leis tiksliai žinoti, kada pasiekta jūsų pageidaujama temperatūra. Prietaisas turi atskirą įjungimo/išjungimo mygtuką saugiam naudojimui.

Reguliuojama temperatūra

Plonesniems, trapesniems plaukams rinkitės žemesnę temperatūrą iki 160°C. Normaliems plaukams rekomenduojama temperatūra iki 180°C, o storesniems, šiurkštesniems plaukams – iki 220°C.

11 skirtingų temperatūros nustatymų

Plaukų formavimo žnyplės turi net 11 temperatūros nustatymų nuo 120°C iki 220°C. Naudojant aukščiausią temperatūrą užtikrinsite idealų ir ilgalaikį rezultatą net ir su pačiais nepaslankiausiais plaukais.

Saugumas

Prietaisas automatiškai išsijungia po 60 minučių. Ši funkcija prailgina produkto tarnavimo ilgį ir užtikrina didžiausią apsaugą.

Techninės savybės:

• Formuotuvo skersmuo: 25 mm.

• Įjungimo/ išjungimo mygtukas.

• Ekranėlis: LCD.

• Automatinis prietaiso išsijungimas: po 60 min.

• 11 temperatūros nustatymų: nuo 120°C iki 220°C.

• Besisukantis 2,5 m laidas.

• Įtampa: 100–240 V.

• Dažnis: 50–60 Hz.

• Kaitinimo elementas: greitai užkaistantis PTC.

Priedas: atraminis stovelis patogiam ir saugiam prietaiso laikymui.

Sukurtos profesionalams, tačiau puikiai tinka naudoti namuose!

Papildoma informacija

Svoris 0,726000 kg
Išmatavimai 11,000000 × 40,000000 × 6,000000 cm
Gamintojas